top of page

Velkommen

Gjalderkoret er Danmarks første og bedste folkemusikkor med fokus på den traditionelle svenske og nordiske folkemusik og gamle sangtraditioner.

Koret er startet af sanger, vokalkunstner og mezzosopran Helle Thun der har speciale i Nordiske folkesangs-traditioner og indehaver af Zorn mærket i "kulning" og som er leder og dirigenbt for koret.

 

2020
Korstart

tirsdag 4. feb 

kl 19.00

kulning_Helle Thun_ for_web.jpg

Gjalderkoret optager nye medlemmer

Vi søger altid glade sangere og åbner dørene for nye medlemmer. Vi foretrækker at man starter enten  i januar/februar eller i august
hvor den nye korsæson starter.

 

For at blive optaget i koret skal du først  til en stemmeprøve. Her skal du synge tre vers af en selvvalgt folkevise eller dansk sang, og lave nogle enkle stemmeøvelser.


Skriv til Helle og book en aftale

hvis du er interesseret.

Kontakt

Et kor der synger traditionel nordisk folkemusik 


Gjalderkoret holder til på Nørrebro i København under ledelse af sangeren Helle Thun. Vi synger hovedsalig traditionel svensk og nordisk folkemusik med indslag af anden verdensmusik.
 

Vi leder altid efter sangglade mennesker som vil være med til at give liv

til folkemusikkens sjæl og energi ! 

13497686_1211336388900774_43461249576199

Gjalderkoret er et entusiastisk folkemusikkor med svensk og nordisk folkemusik som kernerepertoire. Korets formål er at udbrede kendskabet til nordens urgamle rødder og stolte vokaltraditioner. Stemmens og sangens magiske kraft og den nordiske natur er en stadig inspiration for os. 

20190607_200034.jpg

Baggrundsbilledet er fjordlys over Bukkøy i Kviteseidvattnet, Telemarken, Norge 

bottom of page